Aanbod

Wij hebben een keur aan kleurrijke shows. U kunt Sint uitnodigen voor uw bedrijf, winkelcentrum, of gewoon thuis. Wij zijn gespecialiseerd in kindvriendelijke shows en optredens voor grote en kleine evenementen. Maak een keuze uit ons aanbod en vier Sinterklaas als nooit tevoren!

Totaalprogramma’s mét Sint en Pieten

Keuze uit diverse speciale Sinterklaas-totaal programma’s met niet alleen Sinterklaas maar ook zijn Pieten. Dit is de ideale combinatie van een voorprogramma en sinterklaasbezoek in een! Handig, fijn voor de kinderen, geen overgangsproblemen, niet te lang én voordelig!

Super Sintbezoek

Super Sintbezoek: Prachtige Sint en Pieten voor bedrijfsbezoek of winkelcentrum. Onze Sint en Pieten zijn ervaren entertainers en maken er écht een feest van. Ze spelen in op uw wensen, zorgen dat het bezoekje interactief blijft en leuk voor jong en oud. We werken met ervaren spelers die weten wat show en plezier is. Op basis van uw wens en onze beschikbaarheid bieden wij Roetveeg Pieten maar ook  onze populaire en prachtige Gouden Pieten!

De Magische Pepernoten Party

Onze Bestseller! Een alles in 1- programma met goochelpiet én het bezoek van Sinterklaas en pieten. U bent in 1 keer klaar en heeft een compacte show met een prachtsint. Ieder jaar een nieuw verhaal. Een minimusical met veel humor, vaart en interactie. Zeer geliefd bij onze klanten. Te combineren met ontvangstpieten én een meet-en-greet met de Sint na afloop. Magische pepernoot party

Het Toverspektakel van Sinterklaas

Een magische show met Toverpiet Pocus én Sinterklaas! Deze show is de ideale combinatie van een magisch voorprogramma door de Toverpiet én een sprookjesachtige Sint en Pieten. Met dit programma heeft u professionele entertainers in huis die op elkaar zijn afgestemd.

Het Swingspektakel van Sinterklaas

Dit is een muzikale show die iedereen laat swingen! Samen met Discopiet, Sinterklaas en de Pieten maken we er een groot zingend en dansend spektakel van. Het ideale feest om voor de Sint goed in de stemming te komen en nadien nog lang na te genieten.

Swingspektakel van Sinterklaas

Vrolijke voorprogramma’s

Keuze uit diverse speciale Sinterklaas-voorprogramma’s: goochelshows, liedjesprogramma’s of zelfs een kinderdisco met danspieten. Wij zijn er trots op u de beste voorprogramma’s van de leukste entertainers van Nederland te kunnen aanbieden. Wanneer u een voorprogramma én een Super Sintbezoek bij ons boekt, kunt u op een korting rekenen én zorgen wij ervoor dat de artiesten op elkaar zijn ingespeeld.

Julian en Piet en de Magische Keuken

Julian komt op het Sinterklaasfeest met zijn Magische Keuken! Hij wil Sinterklaas bedanken en verrassen. Sinterklaas geeft zo veel cadeaus en lekkers… wat is er dan leuker om Sinterklaas iets terug te geven. Iedereen mag helpen om er een bijzondere verrassing van te ‘bakken’. Zelfs de zwarte Piet die opduikt… maar of dat een goed idee is! julian

Sinterpilatus Pas! Met tovermeester Lars

Een magisch voorprogramma voor Sinterklaas met spectaculaire trucs! Dat geloof je toch niet! Tovermeester Lars heeft alles tot in de puntjes voorbereid voor het Sinterklaasfeest. Maar dan opent een pakje en… loopt het allemaal anders. Dat wordt nog spannend voor de kinderen. Sint mag natuurlijk niks merken en Piet, die belt en belt maar. Gelukkig is Lars het toveren meest er en wie weet gebeurt er nog een wonder? Met een beetje geluk en magie komt het vast goed!

Tommie’s Sinterklaas Show

Sinterklaas heeft Tommie een speciale opdrachtgegeven. Tommie mag alle locaties controleren voor dat Sinterklaas daar aankomt.

Tommie gaat daarom samen met alle kinderen de zaal versieren, opwarmen om te dansen en de liedjes oefenen. Er is wel een klein probleem, Tommie is af en toe wat onhandig. Als dat maar goed gaat!

julian

Sofie’s Sinterklaas Show

Sinterklaas heeft Tommie de beste vriend van Sofie een speciale opdrachtgegeven. Tommie moest de voorbereidingen voor het feest doen. Wanneer blijkt dat hij dit niet heeft gedaan, zullen de kinderen dit samen met Sofie moeten oplossen. Anders zal het hele feest niet door kunnen gaan! Sofie haalt van alles uit haar rugzak om de klus op tijd met de kinderen te klaren. Doen jullie ook mee? Klik gauw verder…

Fun en Games Magic Sint Show

Een magische show van 45 tot 60 minuten waar de kinderen in de zaal niet alleen mee mogen doen maar waarbij sommige zelfs op het podium de mogelijkheid krijgen om hun toverkunsten samen met Louis te vertonen met een zeer speciale balloncreatie als beloning. Als rode draad loopt er door het programma loopt de komst van Sinterklaas en zijn Pieten en het magische eindspel waar iedereen prijzen kan winnen. lars-en-angelique

Discopiet laat alle pietjes dansen!

Dit is een super actief voorprogramma voor de komst van Sinterklaas. Hierbij hoeven de kleine gasten zéker niet stil te zitten. Nee, juist iedereen moet meebewegen! Een echt spektakel voor jong en oud, waarbij iedereen lekker kan zingen en springen omdat we zo blij zijn dat de Sint en Pieten komen! Niets spettert meer dat de fonkelende presentatie van onze swingende sensatie. Laat je meer voeren op de swingende beat van de Discopiet!

Jamie&Charly Sint Surprise Show

Show vol Swingen, Fun, Magie & Zingen. Sinterklaas komt er bijna aan en Jamie wil de kinderen een splinternieuw Sinterklaasliedje leren met een coole dans erbij. Charly heeft een nieuwe uitvinding gedaan: een schoenpoetsmachine. Hiervoor leent hij een dansschoen van Jamie, maar of dat nou goed afloopt?

show

Welkom Sinterklaas

Goochelaar & Presentator Luc Elson presenteert: WELKOM SINTERKLAAS, Dé SINT SHOW voor het hele gezin. In deze wervelende show verwelkomt Luc de kinderen op de spannendste dag van het jaar! Hij oefent de liedjes met de kids, checkt of alle papa’s hun haren hebben gekamd en of alle mama’s klaar zijn om een giga-feest te maken. 
welkom-sinterklaas

Magic Marco Sintshow!

Goochelpiet Marco heeft tijdens het rondbrengen van de pakjes een goochelkoffer op zolder gevonden. Natuurlijk kan  niet wachten om de koffer open te maken! Samen met de kinderen zullen we gaan ontdekken wat er in de koffer zit. Een goochelstok, een toverboek…maar hoe werkt zoiets nou eigenlijk?

welkom-sinterklaas

Muzikale pieten

Wilt u een knallend, swingend en grappig voorprogramma. Een act die iedereen van zijn stoel krijgt?! Dan bent uw bij muzikale pieten: Pietje Precies en Pietje Plezieraan het juiste adres.

Een show vol grapjes, liedjes en steeds een leuk verhaal waarin de kinderen natuurlijk de hoofdrol spelen. Pietje Precies en Pietje Plezier lossen alle problemen op en vullen elke zaal met de beste muziek!

Magische Sint Spel Show met Wil Wonder

Wil Wonder is groot fan van Sinterklaas! En hij staat te trappelen om hem dan ook echt te ontmoeten. Samen met de kinderen gaat hij het feest alvast voorbereiden en tovert allerlei wonderen in afwachting van het allergrootste wonder… ‘SINTERKLAAS’! Nu maar hopen dat hij komt…!

Toverpiet Pocus Sinterklaas Show

De Sinterklaasshow van Toverpiet Pocus is vrolijk voorprogramma voor Sinterklaas, waarin een hele speciale Toverpiet de kinderen met zijn ongelooflijke trucs betoverd. Een fantastische voorstelling voor het jonge publiek vol magie en verbazing. Tijdens de show wordt gegoocheld, pepernoten gebakken en heel veel gelachen!

welkom-sinterklaas

Aires en het boek van Sinterklaas

In deze Sinterklaasshow wachten Aires en de kinderen op de komst van Sinterklaas. Maar er is iets mis! Een gemene boef heeft alle letters uit het boek van sinterklaas gestolen, om zelf alle cadeaus te krijgen.

Pascalino – wonderlijke Sinterklaas show

Het meest complete voorprogramma voor dat de Sint komt! 
In deze 45 minuten durende kindershow neemt Pascalino de kinderen en volwassenen mee in een wonderlijke voorstelling vol magie, verbazing en natuurlijk niet te vergeten humor waarbij de komst van Sinterklaas centraal staat.

Talentenpieten

Schminkpiet

Wat geef er nu meer kleur aan uw feest? Juist stralende kindergezichten! De schminkpieten van Sint op zijn Best zijn allround, professionele grimeurs die elk feest opfleuren met de mooiste creaties! Want zeg nu zelf wie wil er nou niet op zijn best bijlopen en dan ook nog eens met je favoriete karakter, Sint of piet of gewoon een kleurrijke vlinder, tijger of eenhoorn! Alles kan en niks is te gek! Of… je laat een mooie Glittertattoo zetten door Glitterpiet en dan ben jij het stralende middelpunt van het feest!

Acrobaatpiet

Een van de sterrenvan Sinterklaas is natuurlijk Acrobaatpiet! Hij kan alles! Gaat op zijn handenstaat, doet kunstjes, klimt overal tegen aan en bovenop en weet zo de belangstelling van jong en oud te trekken! Hoe leuk is het als deze bijzondere piet bij uw aan de deur uw gasten komt verwelkomen of alvast in de zaal is voordat de Sint aankomt bij de ontvangst? Klik gauw verder voor meer informatie!

acrobaatpiet

Ballonpiet

Wat is er nu betoverender dan een artiest die ballonfiguren maakt? Juist! Een Ballonpiet die ballonfiguren maakt! Een feest voor het oog, een kleurrijke figuur, die makkelijk aansluit bij de kleine gast. Maar daarnaast een schouwspel voor jong en oud!

Muziekpiet

Muziekpiet laat alle hulppietjes swingen! Een geweldige act voor bij de ontvangst in de hal of bij de deur. Muziekpiet speelt het ene na het andere Sinterklaasnummer en zingt uit volle borst mee! Kunt u ook alles meezingen?! En nog een verrassing … de accordeon lijkt af en toe wel betovert! Wilt u dat ook meemaken? Klik snel verder voor meer informatie.

acrobaatpiet

Steltenpiet

Niks steekt beter boven de mensen uit, niets is beter van een afstand zichtbaar en niets roept meer verwondering op dan …  Steltenpiet! Laat u ontvangen op grote hoogte door Steltenpiet! Piet gaat met iedereen op de foto, helpt graag een handje en wijst prima de weg! Ook benieuwd naar deze markante piet?! Klik snel verder.

Overige

Huisbezoeken

Daar wordt aan de deur geklopt, wie zou dat zijn? Sint op zijn Best natuurlijk! Trakteer uzelf en de hele familie op een feestelijk en goed verzorgd bezoek van de ‘echte’ Sint en zijn lieve en vrolijke Pieten. Het is voor jong en oud onvergetelijk als de pakjesavond wordt opgevrolijkt met Sint en Piet in de eigen huiskamer. Op 5 december verzorgen wij huisbezoeken in: Den Bosch, Rosmalen, Overlaet en Empel, Engelen, Bokhoven, Haarsteeg, Vlijmen. Wees er snel bij want we krijgen veel verzoeken! sinterklaas-huisbezoek

Professionele Kostuum Verhuur

Uniek in Nederland! Totaalpakket met professionele Sint en Pieten kostuums, alle toebehoren én ervaren grimeuse. U en uw collega’s willen zelf in de kleren? Maar dan echt mooi!? Geen probleem. Onze grimeuse komt met een prachtig Sinterklaaskostuum, luxe haarwerk en Zwarte Pietenkostuums met alle toebehoren op locatie en zorgt dat Sint en Pieten er fantastisch uit zien! U heeft geen zorgen meer over ophalen en brengen en alles kan rustig op locatie worden voorbereid.

Fotoshoots en Commercials

De Sint en Pieten van Sint op zijn Beste zijn professionele acteurs. Ze zitten bovendien vol ideeën en zijn snel in het improviseren en inspelen op wat u graag op beeld vastgelegd wil zien. U kunt ze inhuren voor commercials voor televisie of korte filmpjes voor winkelcentra. Onze NieuwsPiet is bovendien razend nieuwsgierig en erg geschikt om de laatste aanbiedingen te komen bekijken. film-en-fotoshoot

Corona proof Sinterklaas entertainment

De onderstaande programma’s zijn volledig corona proof!

Sinterklaas Magische Drive-Through

Een drive-through met Sint en Pieten in de (overdekte) parkeergarage. Een bijzondere Sinterklaas-experience!  Volledig Corona-proof. Kan compleet verzorgd worden met tenten waar nodig en decor en troon. Sint heeft een persoonlijk woordje in zijn boek. Gezinnen kunnen in tijdslots uitgenodigd worden.

sinterklaas

Het doorloopfeest van Sinterklaas

Een walk-through door het bedrijf, waarbij Sint en Pieten langs de route staan opgesteld en per gezin de route kan worden gelopen waarbij ze Piet en Sint ontmoeten en ze wat lekkers kunnen verzamelen en uiteindelijk hun cadeautje kunnen oppikken.

sinterklaas-doorloopshow

Livestream Sinterklaasfeest

Een licht en geluidtechnicus en een extra cameraman verzorgen een professionele livestream van de op uw locatie gespeelde Sinterklaasshow. Te boeken in combinatie met een Super Sint Bezoek of ‘De Magische Pepernoten Party’.

Sint’s Speciale Video Service

Speciaal voor uw bedrijf maken we een video op maat met een hartelijke boodschap of gedicht waarbij ouders en kinderen worden toegesproken.

sinterklaas_huisbezoek

Whats-app video van Sint

Moderner dat dit kan Sint bijna niet worden en wat is er nou leuker dan Sint op je eigen telefoon! Met deze dienst zal Sint een persoonlijke Whatsapp-boodschapvoor je inspreken. Die u vervolgens kan doorsturen aan uw gasten, familie of collega’s. Perfect om iemand in het zonnetje te zetten, teaser vooraf aan uw feest of verrassing voor het thuisfront! Ook benieuwd? Klik dan gauw verder!

whatsapp-video

Team Call met Sint

Sint vertelt al zijn management geheimen in uw vergadering! Wat is er nu leuker dat Sint even uw vergadering onderbreekt?!  Alleen of samen met Piet doen zij even een boekje open… Dat kan gaan over collega’s die aandacht nodig hebben of over de voorvallen van het afgelopen jaar, om iemand in het zonnetje te zetten of gewoon educatief hoe Sint zijn organisatie aanpakt! Ook nieuwsgierig boek snel de Sint voor zijn agenda vol is!

whatsapp-video