Aanbod

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Aanbod

Wij hebben een keur aan kleurrijke shows. U kunt Sint uitnodigen voor uw bedrijf, winkelcentrum, of gewoon thuis. Wij zijn gespecialiseerd in kindvriendelijke shows en optredens voor grote en kleine evenementen. Maak een keuze uit ons aanbod en vier Sinterklaas als nooit tevoren!

Corona proof Sinterklaas entertainment

De onderstaande programma’s zijn volledig corona proof!

Sinterklaas Magische Drive-Through

Een drive-through met Sint en Pieten in de (overdekte) parkeergarage. Een bijzondere Sinterklaas-experience!  Volledig Corona-proof. Kan compleet verzorgd worden met tenten waar nodig en decor en troon. Sint heeft een persoonlijk woordje in zijn boek. Gezinnen kunnen in tijdslots uitgenodigd worden.

sinterklaas

Het doorloopfeest van Sinterklaas

Een walk-through door het bedrijf, waarbij Sint en Pieten langs de route staan opgesteld en per gezin de route kan worden gelopen waarbij ze Piet en Sint ontmoeten en ze wat lekkers kunnen verzamelen en uiteindelijk hun cadeautje kunnen oppikken.

sinterklaas-doorloopshow

Livestream Sinterklaasfeest

Een licht en geluidtechnicus en een extra cameraman verzorgen een professionele livestream van de op uw locatie gespeelde Sinterklaasshow. Te boeken in combinatie met een Super Sint Bezoek of ‘De Magische Pepernoten Party’.

Sint’s Speciale Video Service

Speciaal voor uw bedrijf maken we een video op maat met een hartelijke boodschap of gedicht waarbij ouders en kinderen worden toegesproken.

sinterklaas_huisbezoek

Totaalprogramma’s mét Sint en Pieten

Keuze uit diverse speciale Sinterklaas-totaal programma’s met niet alleen Sinterklaas maar ook zijn Pieten. Dit is de ideale combinatie van een voorprogramma en sinterklaasbezoek in een! Handig, fijn voor de kinderen, geen overgangsproblemen, niet te lang én voordelig!

Super Sintbezoek

Super Sintbezoek: Prachtige Sint en Pieten voor bedrijfsbezoek of winkelcentrum. Onze Sint en Pieten zijn ervaren entertainers en maken er écht een feest van. Ze spelen in op uw wensen, zorgen dat het bezoekje interactief blijft en leuk voor jong en oud. We werken met ervaren spelers die weten wat show en plezier is. Op basis van uw wens en onze beschikbaarheid bieden wij Zwarte Pieten, Roetveeg Pieten alswel onze populaire en prachtige Gouden Pieten

De Magische Pepernoten Party

Onze Bestseller! Een alles in 1- programma met goochelpiet én het bezoek van Sinterklaas en pieten. U bent in 1 keer klaar en heeft een compacte show met een prachtsint. Ieder jaar een nieuw verhaal. Een minimusical met veel humor, vaart en interactie. Zeer geliefd bij onze klanten. Te combineren met ontvangstpieten én een meet-en-greet met de Sint na afloop. pepernoten-party

Het Toverspektakel van Sinterklaas

Een magische show met Toverpiet Pocus én Sinterklaas! Deze show is de ideale combinatie van een magisch voorprogramma door de Toverpiet én een sprookjesachtige Sint en Pieten. Met dit programma heeft u professionele entertainers in huis die op elkaar zijn afgestemd.

Het Swingspektakel van Sinterklaas

Dit is een muzikale show die iedereen laat swingen! Samen met Discopiet, Sinterklaas en de Pieten maken we er een groot zingend en dansend spektakel van. Het ideale feest om voor de Sint goed in de stemming te komen en nadien nog lang na te genieten.

Swingspektakel van Sinterklaas

Vrolijke voorprogramma’s

Keuze uit diverse speciale Sinterklaas-voorprogramma’s: goochelshows, liedjesprogramma’s of zelfs een kinderdisco met danspieten. Wij zijn er trots op u de beste voorprogramma’s van de leukste entertainers van Nederland te kunnen aanbieden. Wanneer u een voorprogramma én een Super Sintbezoek bij ons boekt, kunt u op een korting rekenen én zorgen wij ervoor dat de artiesten op elkaar zijn ingespeeld.

Hocus Pocus Pietenshow

De Hocus Pocus Pietenshow is vrolijk voorprogramma voor Sinterklaas, waarin een hele speciale MagicPiet de kinderen met zijn ongelooflijke trucs betoverd. Een fantastische voorstelling voor het jonge publiek vol magie en verbazing. Tijdens de show wordt gegoocheld, pepernoten gebakken, liedjes gezongen en deze piet kan ook nog jongleren!

Tovermeester Lars

Een nieuw en magisch voorprogramma voor Sinterklaas met spectaculaire trucs! Tovermeester Lars is een eigenwijze tovenaar en opent toch een pakje terwijl de Sint er nog niet is! Dan gaat er alles mis en moet Lars het oplossen…. als dat maar goed komt?! Een show vol interactie, trucs en spannende momenten!  

Julian en Piet en de Magische Keuken

Julian komt op het Sinterklaasfeest met zijn Magische Keuken! Hij wil Sinterklaas bedanken en verrassen. Sinterklaas geeft zo veel cadeaus en lekkers… wat is er dan leuker om Sinterklaas iets terug te geven. Iedereen mag helpen om er een bijzondere verrassing van te ‘bakken’. Zelfs de zwarte Piet die opduikt… maar of dat een goed idee is! julian

Glitter en Glamour Pietenshow

Sinterklaas komt binnenkort weer naar Nederland en dit keer neemt hij GlitterPiet en GlamourPiet mee! Deze twee vrolijke, gekke en ondeugende meidenpieten vinden dat Sinterklaas wel wat hippe nieuwe kleding, liedjes en dansjes kan gebruiken en daar gaan zij voor zorgen! Deze interactieve show zit vol met dans en zang op hippe uitvoeringen van bekende Sinterklaasliedjes. glitterpiet

Fun en Games Magic Sint Show

Een magische show van 45 tot 60 minuten waar de kinderen in de zaal niet alleen mee mogen doen maar waarbij sommige zelfs op het podium de mogelijkheid krijgen om hun toverkunsten samen met Louis te vertonen met een zeer speciale balloncreatie als beloning. Als rode draad loopt er door het programma loopt de komst van Sinterklaas en zijn Pieten en het magische eindspel waar iedereen prijzen kan winnen. lars-en-angelique

Discopiet laat alle pietjes dansen!

Dit is een super actief voorprogramma voor de komst van Sinterklaas. Hierbij hoeven de kleine gasten zéker niet stil te zitten. Nee, juist iedereen moet meebewegen! Een echt spektakel voor jong en oud, waarbij iedereen lekker kan zingen en springen omdat we zo blij zijn dat de Sint en Pieten komen! Niets spettert meer dat de fonkelende presentatie van onze swingende sensatie. Laat je meer voeren op de swingende beat van de Discopiet!

De Eddie en Eduard show

Prachtig intiem poppentheater. Eddie & Eduard zijn de door poppenspeler Remco Raessen verzonnen slakken die de hoofdrol spelen in dit bijzonder grappige Sinterklaasverhaal. Het is een feestelijke sinterklaasvoorstelling voor de allerkleinsten maar ook oud zal dit diamantje op het gebied van poppentheater weten te waarderen. eddie

Welkom Sinterklaas

Goochelaar & Presentator Luc Elson presenteert: WELKOM SINTERKLAAS, Dé SINT SHOW voor het hele gezin. In deze wervelende show verwelkomt Luc de kinderen op de spannendste dag van het jaar! Hij oefent de liedjes met de kids, checkt of alle papa’s hun haren hebben gekamd en of alle mama’s klaar zijn om een giga-feest te maken. 
welkom-sinterklaas

Magic Marco Sintshow!

Goochelpiet Marco heeft tijdens het rondbrengen van de pakjes een goochelkoffer op zolder gevonden. Natuurlijk kan  niet wachten om de koffer open te maken! Samen met de kinderen zullen we gaan ontdekken wat er in de koffer zit. Een goochelstok, een toverboek…maar hoe werkt zoiets nou eigenlijk?

welkom-sinterklaas

Jamie&Charly Sint Surprise Show

Show vol Swingen, Fun, Magie & Zingen. Sinterklaas komt er bijna aan en Jamie wil de kinderen een splinternieuw Sinterklaasliedje leren met een coole dans erbij. Charly heeft een nieuwe uitvinding gedaan: een schoenpoetsmachine. Hiervoor leent hij een dansschoen van Jamie, maar of dat nou goed afloopt?

show

Overige

Huisbezoeken

Daar wordt aan de deur geklopt, wie zou dat zijn? Sint op zijn Best natuurlijk! Trakteer uzelf en de hele familie op een feestelijk en goed verzorgd bezoek van de ‘echte’ Sint en zijn lieve en vrolijke Pieten. Het is voor jong en oud onvergetelijk als de pakjesavond wordt opgevrolijkt met Sint en Piet in de eigen huiskamer. Op 5 december verzorgen wij huisbezoeken in: Den Bosch, Rosmalen, Overlaet en Empel, Engelen, Bokhoven, Haarsteeg, Vlijmen. Wees er snel bij want we krijgen veel verzoeken! sinterklaas-huisbezoek

Professionele Kostuum Verhuur

Uniek in Nederland! Totaalpakket met professionele Sint en Pieten kostuums, alle toebehoren én ervaren grimeuse. U en uw collega’s willen zelf in de kleren? Maar dan echt mooi!? Geen probleem. Onze grimeuse komt met een prachtig Sinterklaaskostuum, luxe haarwerk en Zwarte Pietenkostuums met alle toebehoren op locatie en zorgt dat Sint en Pieten er fantastisch uit zien! U heeft geen zorgen meer over ophalen en brengen en alles kan rustig op locatie worden voorbereid.

Fotoshoots en Commercials

De Sint en Pieten van Sint op zijn Beste zijn professionele acteurs. Ze zitten bovendien vol ideeën en zijn snel in het improviseren en inspelen op wat u graag op beeld vastgelegd wil zien. U kunt ze inhuren voor commercials voor televisie of korte filmpjes voor winkelcentra. Onze NieuwsPiet is bovendien razend nieuwsgierig en erg geschikt om de laatste aanbiedingen te komen bekijken. film-en-fotoshoot