Huisbezoek Sinterklaas en Pieten in Den Bosch en omgeving

Daar wordt aan de deur geklopt, wie zou dat zijn? Sint op zijn Best, natuurlijk!
Wij komen graag op huisbezoek! Als echte Sint Nicolaas-fans, willen wij u graag een onvergetelijke Sinterklaasavond bezorgen. Bij ons kunt u er verzekerd van zijn dat we ‘op ons best’ voor de dag komen met mooie kostuums en verzorgde grime.

Onze Sint lijkt op de TV-sint en met zijn twee prachtig Pieten komen ze graag bij u langs op 5 december in Den Bosch en omgeving. Wij werken ook voor bedrijven en gerenommeerde evenementenbureaus in heel het land, maar voor huisbezoeken hanteren we speciale tarieven, alléén op 5 december. Voor iedereen in Den Bosch! Onze Pieten zijn geen kaaspieten of wafelpieten, maar mooie luxe Bossche Bollenpieten! Chocoladebruin dus!

Huisbezoek
– Sinterklaas en 2 prachtige Zwarte Pieten
– Strooigoed voor de kinderen.
– Voorlezen persoonlijke info uit het boek.

U verstopt de cadeautjes en op het einde van ons bezoek haalt Piet die met uw hulp van het dak! Wij zorgen voor een nostalgisch huisbezoek met voldoende aandacht voor ieder kind.

Huisbezoek 1-5 kinderen: Duur circa 20 minuten, € 85,-. Bij meer kinderen adviseren wij een dubbel bezoek te reserveren (€ 160,-)

Waar?
Wij verzorgen huisbezoekjes met verschillende teams op 5 december tussen 15.00 en 20.00 uur in:
– Den Bosch
– Rosmalen, Overlaet en Empel
– Engelen, Bokhoven, Haarsteeg, Vlijmen

Wij proberen de reistijden zo kort mogelijk te houden, zodat Sint en Pieten langer in de huiskamer zijn. Een handige parkeerplek is dan ook toe te juichen! Sint op zijn Best verzorgt alléén huisbezoekjes voor € 85,- op 5 december en in een straal van 10 km rond postcode 5221BV.

Huisbezoeken op andere dagen dan Pakjesavond. Op andere data en plaatsen is uw aanvraag welkom, maar gelden andere tarieven. Wij kunnen dit wellicht combineren met de bedrijfsoptredens van onze teams in het ganse land. Wij geven dan snel bericht of we een plaatsje voor u hebben.

Wilt u een huisbezoek reserveren, gebruikt u dan het aanmeldformulier.

U krijgt van ons bij de bevestiging informatie hoe de info over de kinderen kunt aanleveren.  Leuke verhaaltjes en voorvallen schrijft Sint in zijn boek en worden op speelse en vrolijke wijze bij het bezoek voorgetoverd.

Enkele reacties

‘Toen jullie weg waren zei Daan met grote ogen tegen zijn moeder: “Wow mam, dit was de échte Sinterklaas hè?! Echt die van tv!” Een groter compliment kan ik je niet geven denk ik!’ ‘Wij wilden nog even laten weten dat het huisbezoek weer helemaal geweldig was! De kinderen hebben echt genoten (wij dus ook) en onze jongste dochter heeft nog dagenlang nagepraat over die lieve Fashion Piet.’ Bedankt en hopelijk tot volgend jaar!’ ‘Tjeetje zeg iedereen was echt laaiend enthousiast over jullie bezoekje. Echt waar allebei de moeders smolten ter plekke en jullie zijn de hele avond onderwerp van gesprek geweest!’ ‘Jullie bezoekje was werkelijk betoverend! Heel erg bedankt. De kinderen lopen de hele dag op wolkjes hier! Julia zei: “Nou hebben we eindelijk een keer de echte gehad, ik zag het aan zijn baard. Wat fijn, mam!”

Foto gallerij

Facebook

Volg ons ook op Facebook! Ook zijn wij te vinden op facebook: www.facebook.com/sintopzijnbest. Wij zijn lid van de Stichting Vriend van Sinterklaas en bezitten het Sinterklaaskeurmerk.

contact-piet1

Contact

contact piet Heeft u vragen of wilt u informatie? Bel of mail gerust! Wij vertellen graag over onze shows!

Downloaden