Magisch feest van Sinterklaas

In 2010 kwam het illusietrio Lars, Luc en Angelique op het kasteel van Sinterklaas en vertelden zij hun plannen voor het meest spannende feest van Sinterklaas. Een feest voor jong en oud, meisjes en jongens. Sprookjesachtig, snel, indrukwekkend, maar vooral: Magisch.

En zo werd het ‘Magisch Feest van Sinterklaas’ geboren en kwamen er prachtige edities van dit feest in de Maaspoort in Den Bosch. Er werd samengewerkt met: Jochem van Gelder, Zirkus Zirkus met Nielson, Dip en Dap, Djumbo, Lisa, Amy & Shelley, Get Ready, Hello Kitty en vele meer. Sinterklaas werd vergezeld van bijna honderd Pieten en natuurlijk was Amerigo en zijn trouwe Paardenpiet er ook bij. Zelfs het Brabants orkest, breakdancepieten en een Pieten ballet van 30 dansers ontbraken niet aan dit Magisch Festijn.

Nu is er het Magisch Feest op Maat! Bent u enthousiast over het concept Magie, Muziek en Sinterklaas voor uw evenementenlocatie of schouwburg? En wilt u met de mooiste Sinterklaas en Pieten, de beste artiesten en de meest inventieve technische crew werken? Neem dan contact met ons op! Samen met Lars, Luc en Angelique kunnen wij een feest op maat voor u ontwerpen. Het Magisch Feest van Sinterklaas is een totaalervaring waarbij u vanaf het moment dat u de zaal binnenstapt tot op het moment dat u die weer verlaat zult worden meegenomen in het enthousiasme van de kleurrijke pieten die zowel voor, tijdens en na de show zullen zorgen voor de optimale Sinterklaas- ervaring!

De foto’s van het Magisch Feest zijn gemaakt door Sint op zijn Best en Peter Kasbergen fotografie. De afbeeldingen kunnen auteursrechtelijk beschermd zijn.

Foto gallerij

Laatste nieuws

Wilt u altijd op de hoogte zijn van het nieuws over Sint en Piet?

Volg dan de Sint op Facebook!

 
reserveren-piet

Contact

contact piet
Heeft u vragen of wilt u informatie?

Bel of mail gerust! Wij vertellen graag over onze shows!