Feest met Sinterklaas organiseren

Voor kinderen is het Sinterklaasfeest één van de leukste gebeurtenissen van het jaar. U kunt nu ook zelf een feest met Sinterklaas organiseren, om uw kinderen de ervaring van hun leven te geven. Er zijn verschillende mogelijkheden waarmee wij rustig een middag met de kinderen kunnen vol plannen. Denk hierbij aan een echte Sinterklaas met een aantal pieten, een leuke show, lekkernijen en natuurlijk cadeautjes.

afbeelding-van-whatsapp-op-2022-11-14-om-11.59.37

Een echte Sinterklaas huren

Een feest met Sinterklaas kunt u organiseren voor uw bedrijf, in het winkelcentrum of gewoon thuis. Er zijn verschillende totaal shows waaruit u kunt kiezen. Zo krijgt u altijd een feest met Sinterklaas dat geschikt is voor uw publiek! Wij zijn gespecialiseerd in kindvriendelijke shows. Een kleine greep uit de vele mogelijkheden:

  • – Super Sintbezoek – Dit is geschikt voor bedrijfsbezoek of winkelcentrum. Sinterklaas en zijn pieten maken de show interactief en leuk voor jong en oud. Tevens zijn zij op de hoogte van de gebeurtenissen uit het Sinterklaasjournaal.
  • – De Magische Pepernotenparty – Dit is een alles-in-1 feest met Sinterklaas en zijn pieten, inclusief een goochelpiet. Het is een kleine musical met veel humor en interactie en achteraf een meet en greet met Sinterklaas.
  • – Het Swingspektakel van Sinterklaas – Een show door discopiet, live zang en dans, heel veel interactie en een meet en greet met Sinterklaas. Dit is gegarandeerd een bijzonder spektakel!

Boek een totaal show

Bent u ook benieuwd naar de mooie shows van onze Sinterklaas en zijn pieten? Boek dan een feest met Sinterklaas in Den Bosch bijvoorbeeld. Wij hebben voor elke doelgroep een leuke show waar iedereen van kan genieten. Neem contact op om de mogelijkheden door te spreken en een show te kiezen. Bel naar 06-24999106 of vul het contactformulier op de website in.

img-20201122-wa0020
over-ons-piet-reserveren

Contact

Heeft u vragen of wilt u informatie?

Bel of mail gerust! Wij vertellen graag over onze shows!

aanvragen_bedrijfsbezoek
aanvragen_huisbezoek