Wie zijn wij?

Sint op zijn Best is een professionele Sinterklaas organisatie met meer dan 10 jaar ervaring. Wij willen het Sinterklaasfeest ‘op zijn Best’ vieren. Onze vaste cast bestaat uit professionele acteurs, dansers en goochelaars die door ruime entertainment-ervaring er altijd een groot feest van maken.

We zijn er trots op dat we namens het ministerie van WVC en het VIE (Instituut voor Volkscultuur) werden uitgekozen om voor de UNESCO in Parijs te mogen optreden om zo het Sinterklaasfeest te promoten. Wij bezitten het officiële Sinterklaaskeurmerk van de Stichting Vrienden van Sinterklaas en voldoen aan al hun strenge kwaliteitseisen.

Wat doen wij?

We maken diverse shows met vaart, humor en interactie en met de mooiste Sinterklazen en Pieten. Een alles-in-één show, of een apart voorprogramma met aansluitend de komst van Sint en Pieten, het kan allemaal. We presenteren shows met veel humor, magie en fantasie. We hebben aansprekende verhaallijntjes, maar spelen ook in op de landelijke gebeurtenissen uit het Sinterklaasjournaal.

Samen met All Illusions verzonnen we het ‘Magische Feest van Sinterklaas en presenteerden meerdere edities van deze live-show met sterren als: Jochem van Gelder, Djumbo, Lisa-Amy-Shelley, Dip en Dap en wel 100 Spel en Dans- Pieten! Tijdens dit mega-evenement liep Sinterklaas met de liefste Amerigo tussen de kinderen en wist hij voor een volle zaal zijn paard te laten steigeren.

Waarom Sint op zijn Best?

Omdat de kinderen het beste verdienen en geen onverzorgde of onverstaanbare Sint en Pieten. Wij presenteren ons met de allermooiste kostuums, met een ‘échte’ baard voor de Sint en goed verzorgde Pieten. Gewoon de hoogste kwaliteit! Daarom zijn we ook niet bij de gemiddelde evenementenbureaus te vinden, alleen bij de beste!

We trainen onze spelers heel specifiek op hun taken en repeteren onze bezoekjes en shows. We geven onze klanten het beste advies en maken hun opdracht en de dromen van de kinderen waar. Sinterklaas is voor ons een ‘Serieuze Zaak!’ We doen dit met hart en ziel en veel plezier, want onze droom is om die van u te laten uitkomen.

KWALITEIT! Perfect verzorgd; Hoogste kwaliteit kostuums en haarwerk!
PROFESSIONEEL! Ervaren Sinterklaasteams die goed op hun taak zijn voorbereid!
PERSOONLIJK! Direct en persoonlijk contact zonder tussenpersoon!
GRATIS! Uitgebreid voorgesprek met ons beste advies! Geen reiskosten!
FAMILIEFEEST! Groot en klein publiek genieten van de Sinterklaasshows.
VEELZIJDIG! Inzetbaar op iedere locatie: van huisbezoek tot bedrijfsfeest tot evenement!
DOELTREFFEND! Met een goed Sinterklaasfeest laat u ieders hart sneller kloppen!
GECERTIFICEERD! Wij voldoen aan de strenge eisen van de SVVS en hebben het officiële SINTERKLAASKEURMERK!

reserveren-piet

Contact

Heeft u vragen of wilt u informatie?

Bel of mail gerust! Wij vertellen graag over onze shows!

aanvragen_bedrijfsbezoek
aanvragen_huisbezoek
overons