Super Sintbezoek – Sinterklaas huren

Huur een mooie Sinterklaas en Pieten voor uw Sinterklaasfeest!

Hij bestaat echt! Een prachtige Sint, waarbij alles klopt en verzorgd is, vergezeld door mooie, moderne en levendige Pieten. Een feest om te zien, om nog maar niet te spreken van het feest dat ze gaan bouwen. Wilt u nu een mooie Sinterklaas en Pieten huren voor uw Sinterklaasfeest?  Dat kan bij Sint op zijn Best!

Waarom een Sinterklaas huren bij ons? Wij investeren in de mooie kostuums en haarwerk, maar ook in een goede voorbereiding van onze spelers. Op een verwaaide Sint met scheve baard zit niemand te wachten. Ook niet op een Sinterklaas die de cadeautjes langzaam één voor één uit gaat delen totdat iedereen in slaap is gevallen. Sinterklaas is entertainment, en onze Sint en Pieten weten wat show is!

Ons Super Sintbezoek wordt meestal geboekt ná een voorprogramma. Daarom bestaat ons Sintbezoek meestal uit een leuk halfuur centraal plezier met het publiek, met daarin humor, interactie en een liedje en dans. De Sint en Pieten proberen iedereen te betrekken want Sinterklaas is een familiefeest. Daarna kan het bezoekje overgaan in het uitdelen van de cadeaus en een ‘Meet en Greet’ met Sint en Piet. Dat rijmt en zo hoort dat ook bij Sinterklaas.

Van tevoren kan de klant desgewenst de info over kinderen naar ons sturen en dat komt in het boek. Sint en Piet prikken dan de namen en laten de kind even de ster van de show zijn!  Sint vind het ook leuk om iets wetenwaardigs over het bedrijf te weten. Bijvoorbeeld dat de directeur een nieuwe auto heeft of dat er een nieuwe koffieautomaat is.

Erg populair is ‘Sint’s Super Vragen Stip’ waarbij kinderen de vraag die ze altijd al wilden stellen nu eindelijk kunnen vragen. Dit levert vaak hilarische momenten op en ook voor Sint en Piet spannend! Hierbij hoeft u bovendien geen informatie over kinderen te verzamelen en worden kinderen ook niet teleurgesteld als ze niet naar voren worden geroepen.

Wees op tijd met het huren van een Sinterklaas en Pieten. Sint heeft het druk op de weekenden voor zijn verjaardag, dus we raden altijd aan om de komst van de goedheiligman en zijn gevolg op tijd vast te leggen. Begin op tijd met de voorbereidingen van het Sinterklaasfeest. Wij hebben daar een e-bookje met 11 supertips voor die je hier kunt downloaden.

Alles verloopt vlot en snel met onze Sint en Pieten. Onze teams hebben altijd een kleine, mobiele geluidsinstallatie mee, geschikt voor een zaaltje van 100 man. Alle details worden ook nog met u besproken in een persoonlijk voorgesprek. Sint op zijn Best doet zijn best: ook voor u!

Boek op tijd! Sint zijn agenda is héél snel vol. Dus wees verstandig en leg de Sint op tijd vast. Wanneer? Wij zeggen altijd: begin Maart.

super-sint-bezoek-sintopzijnbest-3
super-sint-bezoek-sintopzijnbest-2
super-sint-bezoek-sintopzijnbest-1
Super Sint Bezoek – Sint op zijn Best (2) AVG bewerkt
Super Sint Bezoek – Sint op zijn Best (3) AVG bewerkt
Super Sint Bezoek – Sint op zijn Best (4)
Super Sint Bezoek – Sint op zijn Best (6)
Super Sint Bezoek – Sint op zijn Best (7)

Laatste nieuws

Wilt u altijd op de hoogte zijn van het nieuws over Sint en Piet? Volg dan de Sint op Facebook!

 
reserveren-piet

Contact

contact piet
Heeft u vragen of wilt u informatie?

Bel of mail gerust! Wij vertellen graag over onze shows!