Referenties

OVERAL WAAR WIJ KOMEN EEN TEVREDEN LACH!
Wij zijn blij dat wij een lach kunnen toveren bij onze grote en kleine klanten. Lees hier wat onze relaties zeggen over hoe hun ervaring was met Sint. Wij zijn bovendien trots op onze plezierige samenwerking met de meest gerenommeerde entertainment-bureaus van Nederland zoals: Alles Kids, Jan Vis Artiesten en Evenementen, All Illusions, Amigo Produkties, Brilman en Partners, Organisatieburo, Dutch Magic, MB Evenementen en Partybookers. Zij boeken ons al jarenlang trouw voor hun succesvolle feesten en wij vinden dat fantastisch.

Reacties

Laatste nieuws

Wilt u altijd op de hoogte zijn van het nieuws over Sint en Piet?

Volg dan de Sint op Facebook!

 
referenties-piet-2kopie

Sinterklaas bij T-mobileIneke Strouken en collega’s van het Nederlands Centrum voor Volkscultuur en Immaterieel Erfgoed

Sint op zijn Best is met ons naar Parijs geweest voor de vergadering van UNESCO, die net op zijn verjaardag viel. Hij zag er heel goed uit: kleding en schmink tiptop in orde en een supermooie baard. Zijn presentatie was geweldig, ook in het Engels en hij sprak zelfs Frans! Hij ging ongepland mee naar een UNESCO-school waar de kinderen Sinterklaas niet kenden en deed dat bijzonder leuk. Hij speelde steeds dat hij gebeld werd door Amerigo: grappig. Hij is enthousiast en serieus in zijn rol. Leuk voor jong en oud. Een echte Sinterklaas.

Femke Beekman, Velopa CityStyle

Ik vind het optreden van Sint op zijn Best altijd een feest, voor groot en klein. Ze gaan goed om met het publiek en spelen in op wat er gebeurd. Het verhaal is altijd heel erg grappig en soms ook spannend. De kinderen hangen aan jullie lippen. Het optreden vind ik echt super!

Sinterklaas bij T-mobile

Lieke van der Ven, Waterschap Aa en Maas

Sint op zijn Best is een geweldig feest voor jong en oud! Heel leuk is het dat de Sint met zijn Pieten een volle zaal  stil kan krijgen voor een spannende goocheltruc. Helemaal super om de show te ervaren! Kinderen hebben het ruim voor het feest over onder meer HocusPocus Piet en Fashion Piet. Zo leuk dat de kinderen dat na een jaar nog weten. Ook voor de ouders is het een groot feest met de humor van de Sint. Een echte aanrader! Wij zijn blij!