Extras

Welkom op de pagina met extra’s.
Hier vind u diverse linkjes, aanvullende info en downloads die u wellicht leuk en interessant vind. Heeft u iets bijzonder te delen of een leuke reactie op onze website, dan horen we dat graag. Sint op zijn Best staat ook voor dat we ons ‘best’ doen om iedereen als beste te adviseren. Heeft u daarom bepaalde vragen of wilt u meer weten over Sinterklaas of Piet, onze organisatie, mail of bel ons dan gerust!

Gratis

Speciaal voor iedereen die er zijn voordeel mee wil doen: 11 Tips voor een Super Sintbezoek. In de loop der jaren zijn we op heel veel Sinterklaasfeestjes geweest en veel organisatoren gesproken. We vonden het leuk om de beste tips eens op een rijtje te zetten om te delen voor iedereen die er zijn voordeel mee wil doen. Als service aan onze klanten en contacten! Je kunt het nu downloaden, gratis en helemaal voor niets. Wil je ons bedanken of heb je een idee voor een blog of nieuw e-bookje? Laat het ons weten!

Download 11 tips voor een Super Sintbezoek

Keurmerk

Sint op zijn Best heeft van de Stichting Vrienden van Sinterklaas het officiële Sinterklaaskeurmerk toegewezen gekregen.

Meer informatie over het Sinterklaaskeurmerk

Links

Graag delen we met jullie een paar leuke links waar we zelf plezier hadden of informatie vonden. Mocht je interessante sites hebben gevonden, dan horen we dat graag!

Klik hier voor alle links

Spelletjes

SPELLETJES, TRADITIES EN GERECHTEN
Wij zijn benieuwd hoe jij de Sinterklaas avond viert? Hebben jullie speciale tradities, spelletjes of gerechten? Wij horen ze graag van jullie en hopen ze hier te verzamelen om zo de Sinterklaascultuur leven te houden.

Wij hebben alvast een cadeautje voor jou om te beginnen!
Wilt u Sinterklaas eens op een ongedwongen wijze vieren? Dan hebben we voor u ‘Het dobbelsteenspel’. Met zijn allen in een kring, kleine en grote cadeautjes in het midden, een grote dobbelsteen en heel veel hilariteit. We wensen jullie veel plezier met dit eenvoudige, maar o zo leuke Sinterklaas Spel.

Download Dobbelsteen spel voor Pakjesavond

En om de avond compleet te maken hebben wij voor jou een traditioneel kruidnotenrecept om samen te maken. Kokspiet heeft het speciaal voor je opgesteld. Veel succes en smul plezier!

Download Recept Kruidnoten SintopzijnBest

20181126A_DCS5978-28