Sinterklaas bezoek

Een Sinterklaas bezoek is altijd leuk! Bij Sint op zijn Best kunt u eenvoudig een Sinterklaas bezoek reserveren. Onze bezoeken zijn gebaseerd op verschillende shows, zodat u een Sinterklaas kunt inhuren voor verschillende doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan een leuk Sinterklaasfeest thuis, of juist als bedrijfsfeest of in het winkelcentrum. Onze shows zijn altijd kindvriendelijk, maar zijn ook leuk voor volwassenen.

afbeelding-van-whatsapp-op-2022-11-14-om-11.59.37

Feest voor de kinderen

Gaat u ook voor een Sinterklaas bezoek? Bepaal dan eerst waar u een feest met Sinterklaas gaat houden, voor welk publiek en hoeveel tijd u hieraan wilt besteden. Aan de hand van die wensen en eisen kunnen wij bekijken welke shows voor u het meest geschikt zijn. Een kleine greep uit ons grote aanbod is het volgende:

  • – De Magische Pepernotenparty – Dit is een alles-in-1 feest met Sinterklaas en zijn pieten, inclusief een goochelpiet. Het is een kleine musical met veel humor en interactie en achteraf een meet en greet met Sinterklaas.
  • – Het Swingspektakel van Sinterklaas – Dit Sinterklaas bezoek bestaat uit een show met onder andere heel veel interactie; live zang en dans van een heel pieten team.
  • – Super Sintbezoek – Dit is geschikt voor bedrijfsbezoek of winkelcentrum. Sinterklaas en zijn pieten maken de show interactief en leuk voor jong en oud. Tevens zijn zij op de hoogte van de gebeurtenissen uit het Sinterklaasjournaal.
  • – Hocus Pocus Pietenshow – Dit is een leuk voorprogramma met de speciale MagicPiet. Tijdens deze show betovert Piet de kinderen met zijn trucs, worden er pepernoten gebakken, liedjes gezongen en genoten van bijvoorbeeld zijn jongleer kunstjes.

Vraag meer informatie

Een Sinterklaas bezoek is al snel geregeld. Vul het juiste aanvraagformulier in voor een bedrijfsoptreden of huisbezoek en we nemen contact op. Wij denken graag met u mee voor de beste show voor uw feest. Voor algemene vragen: bel 06-27 55555 3 tijdens kantooruren. We geven graag advies. Vul voor beschikbaarheid altijd het aanvraagformulier in! Klik de juiste gele knop aan!

img-20201122-wa0020
contact-piet1

Contact

Heeft u vragen of wilt u informatie?

Bel of mail gerust! Wij vertellen graag over onze shows!

aanvragen_bedrijfsbezoek
aanvragen_huisbezoek