Sinterklaas voor film of foto


Sinterklaas special juf roos 1


Sinterklaas juf roos 2


Sinterklaas afleveringen juf roos lijst


Juf Roos met liedjes met Jasper

Lars, Luc & Angelique op Het Magisch Feest van Sinterklaas?

Sint beantwoord alle vragen van schoolkinderen

Sinterklaas op bezoek bij de goochelwinkel “Magicshop”

Sinterklaas voor film of foto?

Zoekt u een mooie Sinterklaas en Pieten voor film of foto?
Met de crew van Sint op zijn Best bent u aan het juiste adres. De Sint en Pieten van Sint op zijn Best zijn professionele acteurs. Ze zitten bovendien vol ideeën en zijn snel in het improviseren en inspelen op wat u graag op film vastgelegd wil zien. U kunt ze inhuren voor een reclame-film voor televisie of  voor korte promo’s voor winkelcentra. Onze speciale NieuwsPiet is bovendien razend nieuwsgierig en erg geschikt om de laatste aanbiedingen te komen bekijken. Of u laat korte interviews met uw personeel of klanten op film vastleggen.

Natuurlijk is het ook een hit om in of bij uw bedrijf uw klanten de kans te geven met een mooie Sint en Piet op de foto te gaan. Sint op zijn Best verzorgt het complete team. Van Fotograaf tot Sinterklaas.

Voor een reclame-filmpje kunt u door ons een scenario laten schrijven op basis van uw idee. Ook het filmen op improvisatiebasis van een commercial is ons niet vreemd en geeft verrassend snel resultaat. Op deze pagina ziet u enkele voorbeelden van onze spelers in actie op film.

Voor een mooie foto hebben wij bovendin kostuums voor de  Pieten in alle kleuren van de regenboog, dus wilt u Pieten in de kleuren van uw bedrijfslogo op de foto dan is dat geen probleem! Zo krijgt uw reclame de kleur die u wenst.

Behalve de spelers kunnen wij ook een compleet team van camera- en geluidstechnici voor u regelen die het hele project tot en met de eindmontage van een film of commercial voor hun rekening nemen. Wij werken met de beste fotografen die uw idee samen met ons in een fotoshoot kunnen verwezenlijken speciaal voor uw reclame.

EEN ECHTE SINTERKLAASSTEM
Onze ‘hoofd’- Sint is bovendien en ervaren stemacteur en kan de mooiste commercials warm inspreken. Als u op zoek bent naar een échte Sinterklaasstem, aarzelt u dan niet contact op te nemen met Sint op zijn Best voor de mogelijkheden. Het inspreken van een radiocommercial voor uw bedrijf is geen probleem.

SINT OP ZIJN BEST YOUTUBE
Volg Sint op zijn Best ook op Youtube. Klik hier om ons kanaal te bekijken en te volgen. 

afbeelding-van-whatsapp-op-2022-11-14-om-11.59.37
youtube

Laatste nieuws

Wilt u altijd op de hoogte zijn van het nieuws over Sint en Piet?

Volg dan de Sint op Facebook!

 
reserveren-piet

Contact

contact piet
Heeft u vragen of wilt u informatie?

Bel of mail gerust! Wij vertellen graag over onze shows!