Zingen voor Sinterklaas met Sofie!

Sinterklaas heeft Tommie de beste vriend van Sofie een speciale opdracht gegeven. Tommie moest de voorbereidingen voor het feest doen. Wanneer blijkt dat hij dit niet heeft gedaan, zullen de kinderen dit samen met Sofie moeten oplossen. Anders zal het hele feest niet door kunnen gaan! Sofie haalt van alles uit haar rugzak om de klus op tijd met de kinderen te klaren.

 

Maar wat is er nodig voor een groot sinterklaasfeest? Kan Sofie dit samen met de kinderen nog snel organiseren voor Sinterklaas komt? Met toveren, dansen en versieren staat al gauw de tent op zijn kop! Sofie krijgt iedereen van de stoelen, is een vriendelijke persoonlijkheid waarbij de kinderen snel aansluiting vinden en haar zo graag willen helpen.

In de 45 minuten durende voorstelling zingt Sofie haar eigen liedjes “Mijn dag”, “Feest” en “Sinterklaas”. De kinderen ontdekken dat zij toverkracht bezitten en dat wanneer je samen werk, alles goed komt. Een voorstelling vol interactie waarbij stilzitten niet mogelijk is! Boek Sofie en maak er samen een groot feest van!

BIJ TE BOEKEN: SUPER SINT BEZOEK.

  • Interactieve Sinterklaasshow van 30 minuten
  • 30 minuten ‘Meet en Greet’ met ‘Sint en Piet’
  • Professionele Sint en Pieten van TV-kwaliteit

Ons Sintbezoek bestaat uit een leuk halfuur centraal plezier met het publiek, met daarin humor, interactie en een liedje en dans. De Sint en Pieten proberen iedereen te betrekken want Sinterklaas is een familiefeest. Daarna kan het bezoekje overgaan in het uitdelen van de cadeaus en een ‘Meet en Greet’ met Sint en Piet.

Klik hier om de PDF te downloaden

Sofie Sinterklaas 2
Sofie Sinterklaas 4
Sofie Sinterklaas 5
Tommie & Sofie Selfie

Laatste nieuws

Wilt u altijd op de hoogte zijn van het nieuws over Sint en Piet?

Volg dan de Sint op Facebook!

 
reserveren-piet

Contact

contact piet
Heeft u vragen of wilt u informatie?

Bel of mail gerust! Wij vertellen graag over onze shows!