Magische Sint Spel Show met Wil Wonder

Wil Wonder is groot fan van Sinterklaas! En hij staat te trappelen om hem dan ook echt te ontmoeten. Samen met de kinderen gaat hij het feest alvast voorbereiden en tovert allerlei wonderen in afwachting van het allergrootste wonder… ‘SINTERKLAAS’! Nu maar hopen dat hij komt…!

 

Wil Wonder houdt van spelletjes, raadsels en goochelen. Net als Sinterklaas! Sint heeft zelfs een raadsel voor de kinderen en ouders die op hem wachten. In deze show vertel Wil Wonder het raadsel van Sinterklaas. Dat hij heel graag op bezoek komt, maar het dan leuk vindt als iedereen eerst het raadsel oplost.

Samen met Wil Wonder gaan de kinderen interactief met het raadsel aan de slag. Alles wordt uit de kast gehaald om het maar zo snel mogelijk op te kunnen lossen dat Sint dan eindelijk kan komen! Wil maakt er daarnaast een gezellig feest van, vol leuke opdrachten en trucs. Nu maar hopen dat ze het raadsel krijgen opgelost?! Ook benieuwd? Boek dan snel dit programma en laat Wil u verwonderen!

BIJ TE BOEKEN: SUPER SINT BEZOEK.

  • Interactieve Sinterklaasshow van 30 minuten
  • 30 minuten ‘Meet en Greet’ met ‘Sint en Piet’
  • Professionele Sint en Pieten van TV-kwaliteit

Ons Sintbezoek bestaat uit een leuk halfuur centraal plezier met het publiek, met daarin humor, interactie en een liedje en dans. De Sint en Pieten proberen iedereen te betrekken want Sinterklaas is een familiefeest. Daarna kan het bezoekje overgaan in het uitdelen van de cadeaus en een ‘Meet en Greet’ met Sint en Piet.

Wil Wonder (1) aangepast AVG
Wil Wonder (1)
Wil Wonder (2)

Laatste nieuws

Wilt u altijd op de hoogte zijn van het nieuws over Sint en Piet?

Volg dan de Sint op Facebook!

 
reserveren-piet

Contact

contact piet
Heeft u vragen of wilt u informatie?

Bel of mail gerust! Wij vertellen graag over onze shows!