Corona proof Sinterklaas entertainment

De onderstaande programma’s zijn volledig corona proof!

Sinterklaas Magische Drive-Through

Een drive-through met Sint en Pieten in de (overdekte) parkeergarage. Een bijzondere Sinterklaas-experience!  Volledig Corona-proof. Kan compleet verzorgd worden met tenten waar nodig en decor en troon. Sint heeft een persoonlijk woordje in zijn boek. Gezinnen kunnen in tijdslots uitgenodigd worden.

sinterklaas

Het doorloopfeest van Sinterklaas

Een walk-through door het bedrijf, waarbij Sint en Pieten langs de route staan opgesteld en per gezin de route kan worden gelopen waarbij ze Piet en Sint ontmoeten en ze wat lekkers kunnen verzamelen en uiteindelijk hun cadeautje kunnen oppikken.

sinterklaas-doorloopshow

Livestream Sinterklaasfeest

Een licht en geluidtechnicus en een extra cameraman verzorgen een professionele livestream van de op uw locatie gespeelde Sinterklaasshow. Te boeken in combinatie met een Super Sint Bezoek of ‘De Magische Pepernoten Party’.

Sint’s Speciale Video Service

Speciaal voor uw bedrijf maken we een video op maat met een hartelijke boodschap of gedicht waarbij ouders en kinderen worden toegesproken.

sinterklaas_huisbezoek

Whats-app video van Sint

Moderner dat dit kan Sint bijna niet worden en wat is er nou leuker dan Sint op je eigen telefoon! Met deze dienst zal Sint een persoonlijke Whatsapp-boodschapvoor je inspreken. Die u vervolgens kan doorsturen aan uw gasten, familie of collega’s. Perfect om iemand in het zonnetje te zetten, teaser vooraf aan uw feest of verrassing voor het thuisfront! Ook benieuwd? Klik dan gauw verder!

whatsapp-video

Team Call met Sint

Sint vertelt al zijn management geheimen in uw vergadering! Wat is er nu leuker dat Sint even uw vergadering onderbreekt?!  Alleen of samen met Piet doen zij even een boekje open… Dat kan gaan over collega’s die aandacht nodig hebben of over de voorvallen van het afgelopen jaar, om iemand in het zonnetje te zetten of gewoon educatief hoe Sint zijn organisatie aanpakt! Ook nieuwsgierig boek snel de Sint voor zijn agenda vol is!

whatsapp-video